Зареждане

Хабиб отказал битки за 100 милиона долара - с Мейуедър и Сент Пиер

Хабиб отказал битки за 100 милиона долара - с Мейуедър и Сент Пиер
Публикувано на: Май 26, 2021 в 08:20 ч
Хабиб Нурмагомедов се е оттеглил от спорта и дори 100 милиона долара не са достатъчни, за да го върнат. Според мениджъра Али Абделазиз, Хабиб е отказал девет-цифрена оферта за двубой с Флойд Мейуедър и UFC легендата Джордж Сент Пиер.

Али, който е мениджър на Хабиб, наскоро се появи в подкаста на Майк Тайсън. По време на епизода, Али говори за много от бойците в своята компания. И най-интересното беше, когато сподели за разговор между него и президентът на UFC, Дейна Уайт относно офертите към Хабиб.

"Преди две седмици Дейна Уайт ми се обади.

Той каза, че Джордж Сент Пиер иска да се бие с Хабиб. От една страна ние чакахме Сент Пиер. Харесвам го. Той ми е приятел. Чакахме го обаче 4 или 5 години. Идвам, не идвам... Сега Сент Пиер казва 'Ето, Хабиб се е оттеглил. Аз съм се оттеглил. Защо да не се завърна и да се бия с Хабиб сега?'

Но Хабиб получи предложение от 100 милиона долара, след като се оттегли, за да се бие с Флойд Мейуедър.

100 милиона долара. 100 милиона долара. Може да питате Флойд. Може да питате когото поискате. Хабиб каза 'Не, оттеглил съм се. Обещал съм на майка ми. Ще си спазя думата. Ако майка ми ми позволи да се бия отново, тогава може би бих го нпаравил. Но сега тя ми казва да не се бия."

 
Президентът на UFC, Дейна Уайт, няколко пъти се опита да убеди Хабиб да се върне, но дагестанецът бе категоричен в намеренията си и остава извън състезателна дейност.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес