Зареждане

Хабиб: Още две победи и ставам Флойд Мейуедър в ММА

Хабиб: Още две победи и ставам Флойд Мейуедър в ММА
Публикувано на: Октомври 20, 2020 в 17:00 ч
Хабиб Нурмагомедов е много близо до това да изпълни завета на своя баща. Легендарният треньор Абдулманап почина преди няколко месеца и неговото желание беше Хабиб да се оттегли от спорта с рекорд 30-0 в клетката. Този уикенд "The Eagle" излиза срещу Джъстин Гейджи в главната битка на UFC 254 в Абу Даби.

Вижте също: Прогнозирай и спечели с MMA.BG: Хабиб срещу Гейджи

Неговата статистика ще бъде застрашена, но непобедения боец ще влезе много мотивиран в този сблъсък. Това е битка, която ще е съдбоносна и за двамата бойци. Хабиб все още не знае кога ще спре с ММА, но загатна, че иска това да стане след още няколко срещи. Хабиб смята, че ще бъде като Флойд Мейуедър, ако се оттегли с рекорд 30-0 в октагона:

Честно казано, не знам кога ще спра с ММА. Да постигна рекорд 30-0 ще бъде страхотно. Изглежда добре, звучи добре. 30-0 в ММА е добре. Това ще бъде страхотен рекорд. Ще съм като Мейуедър, но в ММА. Ще видим, много съм близо до това. Кой знае? 

Добре, приключвам Джъстин Гейджи, приключвам още един боец, доминирам го и мисля, че името ми ще бъде винаги в историята. Мисля, че името ми вече е в историята заради това, което стана преди две години. Хората няма да забравят боя с Конър Макгрегър. 

Дори след 50 години хората ще гледат тази битка и ще бъдат впечатлени. Това е като когато Мохамед Али се би с Джо Фрейзър в Манила. Хората никога не забравят тази битка. Вече съм в историята, но имам нужда от наследство. За моето наследство в спорта Джъстин Гейджи е страхотен противник в момента.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес