Зареждане

Хабиб Нурмагомедов: Умар е със стафилококова инфекция

Хабиб Нурмагомедов: Умар е със стафилококова инфекция
Публикувано на: Октомври 19, 2020 в 00:00 ч
Преди няколко часа стана ясно, че Умар Нурмагомедов е влязъл в болница в Дубай, след като имал симптоми на грип. Медиите веднага гръмнаха, че той може да има коронавирус, което щеше застраши битката между Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи този уикенд. Умар през последните месеци се готвеше заедно с Хабиб за дебют в UFC срещу Сергей Морозов на UFC 254.

Вижте още - Умар Нурмагомедов влезе в болница и отпадна от UFC 254

За съжаление по-младия братовчед на Хабиб отпада от събитието и не е успял да пътува с тях от Дубай за Абу Даби. Непобедения шампион в лека категория реши да успокои всички и сподели в социалните мрежи, че неговия братовчед е бил с температура заради стафилококова инфекция. Ето какво още написа шампиона в своя акаунт:

Селям алейкум / мир на всички /. През последните няколко дни Умар беше в хотел с висока температура, причинена от стафилококова инфекция. 

Но въпреки това, той и целият ни екип бяхме решени, че ще се бие на 24 октомври. Тази сутрин, преди полета ни за Абу Даби, той се влоши и беше хоспитализиран в Дубай. Оздравявай братко, така е трябвало да стане.

Умар е с рекорд 12-0 в ММА и тази година няколко пъти пропадаха битки с негово участие.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес