Зареждане

Хабиб Нурмагомедов: Ще победя Гейджи с моето кардио и IQ

Хабиб Нурмагомедов: Ще победя Гейджи с моето кардио и IQ
Публикувано на: Октомври 4, 2020 в 03:00 ч
Безспорният шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов очаква борба и кикбокс в битката с Джъстин Гейджи. Двамата ще премерят сили на UFC 254 в главната среща. Безспорната и временната титла трябва да бъдат обединени в края на месеца в Абу Даби. "The Eagle" не се притеснява от временния шампион и планира да го измори, а след това да го приключи в 3-ти или 4-ти рунд.

Вижте още - ММА.БГ на остров Яс в Абу Даби за UFC 242.

Нурмагомедов ще заложи непобедената си статистика, която включва 28 поредни победи. Той не е бил активен в октагона повече от година. През септември 2019 година Хабиб защити титлата си със събмишън над Дъстин Поарие, а екип на ММА.БГ бяха на място на остров Яс. 

Мнозина смятат, че Гейджи е най-голямото предизвикателство за Хабиб, защото от малък е тренирал борба. Всичко ще се реши в края на месеца, а Хабиб даде следната прогноза:

Не вярвам, че битката ни ще бъде като игра на шах. Мисля, че моето бойно IQ е много по-добро от това на Гейджи. Tой е просто корав боец. Обича да се бие и обича да има кръв. Джъстин е истински воин. Ако говорим за IQ, то тогава моето е много по-добро. Гейджи има страхотен треньор, който му даваше много добри съвети в битката с Фъргюсън. 

Разбира се, че Джъстин може да се бие и има сърце, но моето бойно IQ е по-добро. Ще се боря с него. Ако успее да се защити от събаряне, то аз ще опитат още веднъж. Ще направя 100 опита за събаряне. Разбира се, че ще се боксирам с него и ще се ритаме. Ще използвам борба и кикбокс. Ще го накарам да се умори. Това е целта ми. Моя план е да го приключа в 3-ти или 4-ти рунд. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес