Зареждане

Хабиб Нурмагомедов счупил крак 3 седмици преди боя с Гейджи

Хабиб Нурмагомедов счупил крак 3 седмици преди боя с Гейджи
Публикувано на: Октомври 25, 2020 в 00:23 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт разкри, че Хабиб Нурмагомедов е бил със счупен крак 3 седмици преди UFC 254. "The Eagle" успя да удуши Джъстин Гейджи във втория рунд на битката им в Абу Даби и остана непобеден в ММА.

Той увеличи серията си на 29-0 в клетката и обяви, че приключва с ММА, защото обещал на майка си, че няма да се бие повече след смъртта на неговия баща Абдулманап Нурмагомедов. Хабиб успя да доминира над Гейджи както в стойка, така и на земята. Ето какво сподели Дейна Уайт пред медиите след събитието на остров Яс:

Каква вечер само. Хабиб е най-лошото копеле на планетата. Натиска, който Хабиб оказва е невероятен. Той направи всичко, което си поиска. Не вярвах, че ще го удуши във втория рунд, но той го направи. Това е невероятно и все още не е загубил рунд. Не съм говорил с него. 

Всички сме късметлии, че дори го гледахме тази вечер след нещата, през които Хабиб премина. Чух слухове и за неща, които не съм знаел. Ще ги чуете и вие. Хабиб е бил в болница със счупен крак 3 седмици преди боя с Гейджи. 

Хората от неговия щаб ми казаха, че е счупил два пръста и кост в крака. Той не е казвал на никого и мисля, че е един от най-коравите хора на земята. Той е номер 1 в света. Той трябва да е най-велик в историята. Кой, ако не Хабиб ? 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес