Зареждане

Хабиб Нурмагомедов: Отнасям се с майка ми като с кралица

Хабиб Нурмагомедов: Отнасям се с майка ми като с кралица
Публикувано на: Ноември 29, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов говори за майка си, като призна, че поддържа много топли отношения с нея. Майката на Хабиб беше главната причина той да се оттегли от ММА. Това се случи в края на 2020 година в Абу Даби.

Там Нурмагомедов победи Джъстин Гейджи и обяви, че слага край на кариерата си. "The Eagle" дал обещание на майка си, че ще спре, след като баща му почина по-рано в същата година. Неговата майка не иска той да се състезава без Абдулманап Нурмагомедов.

Към днешна дата Хабиб тренира своите близки, като двама от тях вече са шампиони.

„Цел номер едно е да прекарвам време със семейството. Мисля, че това е най-важното. Опитвам се да намеря баланс. Разбира се, имам и бизнес цели. В началото беше доста трудно, но сега всичко тук стана много по-лесно. Прекратих кариерата си, защото обещах на майка си. 

Но всъщност имаше много различни моменти, за които хората не знаят. Не само това обещание. Следя всичко, което касае майката. В крайна сметка можете да имате приятели, деца, всеки. Но никога няма да има друга майка. Имаш само една майка. За мен тя е всичко. Това е най-важното. 

Знам, че дори в Дагестан, макар и не само там, много хора са в лоши отношения с родителите си. Наистина, наистина не го разбирам. Как може хората да имат лоши отношения с родителите си ? 

Мама е всичко за мен. Дори и сега тя е с мен, живеем в една къща. Отнасям се с нея като с кралица.“, каза Хабиб в YouTube канала на MMA Junkie.

Хабиб има 29 победи в 29 битки в смесените бойни изкуства, включително 13 в UFC.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес