Зареждане

Хабиб Нурмагомедов изключва възможността да се завърне в UFC: Никакъв шанс

Хабиб Нурмагомедов изключва възможността да се завърне в UFC: Никакъв шанс
Публикувано на: Октомври 2, 2024 в 06:45 ч
Бившият безспорен шампион в лека категория и член на Залата на славата Хабиб Нурмагомедов потвърди, че на фона на продължаващите спекулации относно евентуално завръщане към бойните изкуства, той никога повече няма да стъпи в октагона - категорично изключвайки завръщане в UFC.

Нурмагомедов, бивш безспорен шампион в лека категория, който прекрати кариерата си през 2020 г., успя да завърши кариерата си в професионалните смесени бойни изкуства, като се похвали с непобеден професионален рекорд от 29-0.

И защитавайки титлата си в лека категория три пъти успешно, дагестанският боец Нурмагомедов постигна победа във втория рунд със задушаване над бившия временен шампион Джъстин Геджи в битката им за обединяване на титлата - за да добави към победите в битката за титлата над Дъстин Поарие и Конър Макгрегър.

През последните години обаче - и най-вече във времето след оттеглянето си от състезанията - Нурмагомедов непрекъснато е свързван с потенциална повторна битка с гореспоменатия Макгрегър, а по време на владеенето на титлата в лека категория на Чарлз Оливейра - с потенциално сеизмично завръщане срещу бразилския боец

Хабиб Нурмагомедов изключва възможността някога да се завърне в UFC

И предоставяйки ясна информация относно потенциалното завръщане към действие по време на медийна изява в Индонезия, основният член на Американската кикбокс академия Нурмагомедов потвърди, че няма планове да се състезава никога повече в професионалните смесени бойни изкуства - разкривайки, че има по-малко от "един процент" шанс да влезе в октагона за последен двубой.

"Няма никакъв шанс", заяви Хабиб Нурмагомедов  относно евентуално завръщане в UFC. "Няма дори един процент шанс."


"Ако вие, момчета, имате нужда от шампиони, аз помагам на братята си да станат шампиони", обясни Хабиб Нурмагомедов. "Имаме Ислам Махачев, шампион. Имаме Умар Нурмагомедов, следващия претендент. Имаме Усман Нурмагомедов, шампион. Имаме много шампиони. Няма да ви липсвам, защото в нашия отбор, в нашата зала създаваме шампиони. Вие, момчета, винаги ще имате шампион от нашия лагер, не се притеснявайте за това."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес