Зареждане

Хабиб: Махачев и Дариуш са по-добри от Порие и Гейджи

Хабиб: Махачев и Дариуш са по-добри от Порие и Гейджи
Публикувано на: Ноември 30, 2021 в 04:00 ч
Хабиб Нурмагомедов вярва, че точно сега Ислам Махачев и Бенеил Дариуш са най-добрите в лека категория. Битка между Махачев и Дариуш ще гледаме в края на февруари 2022 година. Двамата ще оглавят събитие на UFC и победителят ще получи шанс за титлата в категорията.

Вижте още - Ислам Махачев срещу Бенейл Дариуш на UFC Fight Night 203​​​

Махачев е в серия от 9 поредни победи и тази година записа 3 победи със събмишън. Дариуш от своя страна е в серия от 7 поредни победи и тази година записа 2 поредни победи със съдийско решение.

Вижте още - Ислам Махачев голям фаворит срещу Бенеил Дариуш​​​

Следващия месец ще гледаме битка за титлата в лека категория между шампиона Чарлз Оливейра и Дъстин Порие. Джъстин Гейджи ще получи шанс за титлата срещу този, който спечели безспорната титла през декември.

Плановете в категорията вече са начертани, но Хабиб вярва, че така не е справедливо. Ето какво е мнението на Хабиб за категорията, в която властваше преди година:

Точно сега Ислам Махачев и Бенеил Дариуш заслужават да се бият за титлата. Моето мнение е, че Ислам и Дариуш са по-добри от Дъстин Порие и Джъстин Гейджи. 

Джъстин е много вълнуващ боец. Той е истински нокаутьор, но това е мнението ми. Няма значение в коя категория се биеш, ако си в серия от 9 поредни победи, тогава се биеш за титлата.

Прав ли е Нурмагомедов ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес