Зареждане

Хабиб: Казах на Сър Алекс, че не пия, защото ще ги пребия

Хабиб: Казах на Сър Алекс, че не пия, защото ще ги пребия
Публикувано на: Октомври 4, 2021 в 04:00 ч
Хабиб Нурмагомедов си прекара добре в последните няколко дни във Великобритания. Непобедената ММА звезда от Дагестан гостува на легендарния стадион Олд Трафорд по покана на Манчестър Юнайтед. "The Eagle" се е видял и с легендарният треньор на Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън.

Нурмагомедов пусна снимки и видео от срещата си с един от най-големите треньори в историята на футбола. Всички знаят, че Хабиб е мюсюлманин и не пие алкохол. Сър Алекс обаче не се съобразил и му предложил чаша вино.

Ето какво е отвърнал Хабиб на Фъргюсън след поканата на питие:

Трябваше да обясня на Сър Алекс, че не пия алкохол. Един от начините да откажеш, е като кажеш, че си мюсюлманин и никога не пиеш. 

Аз обаче му казах също, че да пия не е добра идея, защото ще ги пребия всички. Патрис Евра и Юсейн Болт разбират. Алекс Фъргюсън ми предложи чаша вино. 

За него виното е хубаво и аз не го съдя. Сър Алекс разбра, че не трябва да смазвам всички и каза, че не трябва да пия. Не е лесно да си мюсюлманин, но в същото време не трябва да си усложняваш нещата. 

Трябва да си добър човек и да им покажеш, че си мюсюлманин. Всички мои приятели знаят, че ям халал храна и не пия. Казвам това, което чувствам.

Хабиб се оттегли от ММА преди година и не планира да подновява кариерата си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес