Зареждане

Хабиб: Ислам Махачев става шампион до 1 година

Хабиб: Ислам Махачев става шампион до 1 година
Публикувано на: Октомври 29, 2020 в 14:00 ч
Хабиб Нурмагомедов вярва, че неговият приятел и съотборник Ислам Махачев ще успее да спечели титлата в лека категория. "The Eagle" обяви, че се оттегля от ММА миналия уикенд в Абу Даби. Той се справи с Джъстин Гейджи и остана непобеден в ММА.

Нурмагомедов се оттегля на върха с рекорд 29-0 и отвори път на останалите към златото. Много топ бойци имат претенции към титлата, но Хабиб е уверен, че точно Махачев ще го наследи.

Ислам ще оглави UFC Fight Night 183 на 14-ти ноември в Лас Вегас и ще се бие в лека категория с Рафаел дос Аньос. 29-годишния дагестанец се намира в серия от 6 поредни победи и държи рекорд 18-1 в ММА. Ето какво сподели Нурмагомедов за бъдещето на своя приятел:

Ислам Махачев ще има битка на 14-ти ноември. Той ще се бие с бивш шампион в лицето на Рафаел дос Аньос. Това е голяма битка за нашия отбор. Планираме Махачев да спечели тази среща, а след това да се бие преди Рамадан през 2021 година. 

Ислам ще стане претендент за пояса, след като спечели битката си преди Рамадан. Догодина през септември или октомври ще е тук в Русия със златото в категорията.  



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес