Зареждане

Хабиб: Исках да се бия, но нямаше локация

Хабиб: Исках да се бия, но нямаше локация
Публикувано на: Април 3, 2020 в 08:37 ч
Хабиб Нурмагомедов отговори на онези, които го обвиняват, че е провалил планираната му битка на 18 април с Тони Фъргюсън. Преди няколко дни шампиона сподели, че се намира в Дагестан и на 100 % няма да участва в срещата, въпреки че Дейна Уайт до последно търсеше начини да осъществи срещата. Феновете се разгневиха в социалните мрежи и заляха Хабиб с гневни коментари, а той не разбира това.

Нурмагомедов твърди, че е искал да се бие, но UFC го държали в неведениe. Първоначално събитиетo трябваше да е в Ню Йорк, но заради коронавируса Бруклин отказа да ги приеме. Малко по-късно UFC казали на Хабиб, че на 99 % ще проведат галавечерта в Абу Даби. Хабиб летя до Дубай, но няколко дни по-късно стана ясно, че в Арабските емирства няма да пускат чужденци и Нурмагомедов се прибрал в Русия. Ето какво сподели той за пропадналата битка:


Искам да се бия, но UFC няма местоположение. Европа, САЩ, Азия - те никога не изпратиха местоположение. И така, как да стане това? Полет до къде? Това се случи. Няма местоположение. Всички летища затвориха. В САЩ затвориха. В Русия ги затвориха. На всички е казано да останат вкъщи за карантина. Първото нещо, което ме подлудява беше това, че хората казват, че се измъквам от битката с Тони. Как се оттеглям, когато няма полети? Няма местоположение за събитието? Това са нещата, които не разбирам.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес