Зареждане

Хабиб: Фъргюсън и Макгрегър не са ми на нивото

Хабиб: Фъргюсън и Макгрегър не са ми на нивото
Публикувано на: Април 3, 2020 в 09:18 ч
Хабиб Нурмагомедов отговори на критиките, които получи от Конър Макгрегър и Тони Фъргюсън. Преди няколко дни Нурмагомедов се оттегли от UFC 249, защото се притеснява от коронавируса и не иска да пътува. Хабиб твърди, че от UFC до последно не му давали локация за битката на 18-ти април и той станал жертва на ограниченията, които наложили в борбата с вируса.

За съжаление битката им пропадна за 5-ти път и вече е ясно, че срещата е прокълната и може никога да не я видим. Хабиб реши да припомни на Конър, че не е направил нищо срещу него в клетката и се предал като пиле. Шампиона вярва, че той винаги ще бъде номер 1, а Тони и Макгрегър ще са под него. Ето какво още сподели Хабиб пред Брет Окамото:


Смазах го последния път и той започна да обвинява своя крак. Макгрегър не може да направи нищо срещу мен. Той е нула в клетката. Какво направи срещу мен ? Разбих му физиономията и започна да се оправдава. Говореше, че не бил във форма, а сега вече бил във форма. Преди няколко дни той изпрати съобщение, което гласеше: „Ей хора, моля, погрижете се за семейството, бъдете в безопасност, стойте си вкъщи, правителството поиска от нас да останем у дома.“ 

Сега той говори, че бил в добра форма и трябва да се бие. За мен това е фалшиво, винаги съм бил истински, може би някой ме харесва, може би някой не ме харесва. Това не е моя работа, но винаги съм бил истински. Този човек е фалшив, какво говорите, каква неговата форма? Той отива на някакъв остров и седи у дома по цял ден като уплашен от този коронавирус, но не говори за това.

Какво се случи на 6 октомври 2018 г.? Когато имаше шест месеца тренировъчен лагер той говореше много лоши неща, а след това се предаде като пиле. Когато с в UFC Тони Фъргюсън ще е най-много временен шампион, а Конор винаги ще бъде №2. Той никога не може да направи нищо с мен. В клетката той е нула. Какво направи той? Той направи нула. Добре, всички говориха за неговата игра в стойка, аз играх с него в стойка. 

Докато съм в UFC, винаги Тони ще бъде временен шампион и винаги Макгрегър ще бъде №2. Тези момчета винаги ще бъдат №2, аз ще съм №1, тези момчета ще са №2. Временни, фалшиви, тези момчета не са на моето ниво. Това е добре, направе битка между тях за междинна титла. Тони заслужава временна титла, Конор е №2 и всеки знае кой е най-добрият.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес