Зареждане

Хабиб е съсипан от случващото се с баща му

Хабиб е съсипан от случващото се с баща му
Публикувано на: Май 15, 2020 в 17:18 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт се е свързал със своя шампион Хабиб Нурмагомедов, който минава през много труден момент. Наскоро стана ясно, че неговия баща Абдулманап е в тежко здравословно състояние, след като получил инфаркт, който бил предизвикан от коронавируса. За щастие лекарите успяха да помогнат на неговия баща, който е минал успешна сърдечна операция и вече не е в кома. Много колеги на непобедения шампион го подкрепиха и показаха съчувствие към него.

Вижте още - Бащата на Хабиб с инфаркт предизвикан от COVID-19​​​

Сред тях беше и Конър Макгрегър, който е върл враг на боеца от Дагестан. Уайт също сподели, че се моли за семейството на Хабиб. В интервю Дейна съобщи, че се е свързал с Хабиб, който бил съкрушен от случващото се, защото всички знаем колко важна фигура в неговата кариера е Абдулманап. Ето какво още сподели Дейна Уайт за своя разговор с шампиона:

Вижте още - Дейна Уайт и Макгрегър се молят за бащата на Хабиб

Наскоро говорихме с Хабиб, но той не ми каза за баща си. Предполагам е пазил нещата в тайна и не се искал да говори за това. Обадих му се отново, след като разбрах за случилото се. Очевидно, той е съкрушен от това, което се случи. Той е много гордо момче и се държи мъжки. Хабиб ми сподели, че е доста трудно, защото той много обича баща си. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес