Зареждане

Густафсон: Никога не съм се чувствал по-силен

Густафсон: Никога не съм се чувствал по-силен
Публикувано на: Юни 25, 2020 в 09:11 ч
Александър Густафсон излиза от пенсия, за да се качи в тежка категория. Той ще се бие срещу бившият шампион Фабрисио Вердум на 25-ти юли в Абу Даби на бойният остров. "The Mauler" се оттегли от ММА, след като миналата година загуби в родината си от Антъни Смит и навлезе в серия от 2 поредни загуби. 33-годишния ветеран печели само 3 от последните си 8 битки и сега е готов да новото предизвикателство. Густафсон споделя, че никога не се е чувствал по-силен и е уверен преди боя. Ето какво още каза той в интервю:


Вълнувам се. Чувствам се уверен и силен. Версия 2.0 идва. Едър съм за полутежка категория и винаги съм свалял килограми, за да вляза в категорията. Исках да предизвикам себе си. Сега ям паста, чувствам се добре и тежа 107 килограма. Никога не съм се чувствал толкова силен. Ще правя това, което правих и в полутежка категория, но сега просто се чувствам по-силен. 

Правихме спаринг с Вердум преди години в Ел Ей. Тогава той беше шампион и по-втален. Тогавашата му версия беше по-добра. Имах битка седмици след този спаринг и беше доста здрава тренировка. Мога да кажа, че победих в спаринга. Имаме малко минало с него. Беше забавно и аз го победих. Да, той започна с колена в главата, но двамата се раздадохме. Беше добър спаринг. 

Ще успее ли Густафсон да победи Вердум ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес