Зареждане

Грубиянски SMS от Дейна Уайт отказал Джина Карано от UFC

Грубиянски SMS от Дейна Уайт отказал Джина Карано от UFC
Публикувано на: Ноември 27, 2019 в 15:23 ч
Джина Карано в UFC беше нещо, което много от феновете искаха да видят дълги години. За съжаление това така и не се случи, тъй като Карано се насочи към киното, след като загуби с нокаут от Крис Сайборг в Strikeforce.

Но дебют на Карано в Октагона за малко е можел да се получи и то не срещу кого да е, а срещу Ронда Раузи.

В последното си интервю за ESPN, Карано сподели, че е имала среща с екипа на UFC за такава битка.

"Когато Ронда стана популярна ми се обадиха от UFC и ми предложиха двубоя. Казах им, че звучи добре, но и че имам нужда от услуга - понеже се снимах във филм и не бях активна в залата, трябваше ми малко време, за да сформирам екип, което не е нещо лесно."

По това време Карано започна да гради кариера в Холивуд във филми като "Haywire" и "Fast and Furious 6", така че ММА тренировките не ѝ бяха приоритет. Въпреки това Карано се е съгласила да не пропуска възможността да се бие в UFC срещу Ронда Роузи.

"Казах им да почакат шест месеца. Казах им, че съм съгласна. Беше приятен разговор."

Но след това дошло и разочарованието. Карано сподели, че президентът на UFC Дейна Уайт започнал да си действа по неговия начин много по-рано отколкото на нея ѝ се искало.
 
 
"Още на следващия ден Дейна започна да говори пред медиите, че щял да подписва с мен, а аз още нямах отбор. Не така се бяхме разбирали.

Казах му, че трябваше да изчака 6 месеца, за да събера отбор. Той обаче започна да ми оказва натиск чрез медиите. Писах му съобщение, че не това сме се разбрали. Имах нужда от време. А сега влизах в залите и хората знаеха за какво съм там, а аз имах нужда да намеря хора, с които да изградя първо доверие."
 
Малко след това Карано споделя, че нетърпеливия Уайт ѝ е пратил грубо съобщение, в което я наричал "кучка". Първоначално тя си помислила, че Уайт е сбъркал, но явно не е бил инцидентно.

"Той продължаваше и продължаваше с натиска, докато аз търсих екип и бях под огромно напрежение. Накрая той ми изпрати съобщение "Тази кучка ни разиграва" или нещо такова.

Отговорих му с "Мисля, че изпрати съобщение на погрешен човек?" А той ми отвърна "Мисля, че не съм" И това бе края на нашия разговор."

И така идеята на Карано за двубой в UFC се изпарява.

За сметка на това кариерата ѝ в Холивуд процъфтява и тя дори има роля в хита на Дисни, "The Mandalorian".

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес