Зареждане

Greg Hardy: Ще стана най-велик в историята на тежка категория

Greg Hardy: Ще стана най-велик в историята на тежка категория
Публикувано на: Юли 17, 2019 в 00:00 ч
Greg Hardy има само 5 професионални битки в ММА, но това не му пречи да вярва, че ще стане най-велик в историята на тежка категория. Миналата година той получи шанс да дебютира в Contender Series на Dana White и записа 2 светкавични победи с нокаут в първия рунд. Това впечатли Dana White, но той не му даде шанс и Hardy участва на Xtreme Fight Night 352, където записа нова победа с нокаут за по-малко от минута.

Най-накрая той получи шанс в UFC, но разочарова и загуби с дисквалификация от Allen Crowder през януари тази година, защото му вкара непозволен удар с коляно. Hardy все пак се реваншира и прегази Dmitry Smolyakov, а този уикенд ще се бие срещу Juan Adams в Тексас. Определено не липсва увереност на Greg и той смята, че може да стане най-велик в историята:


Имам едни от най-великите треньори в света в American Top Team. Имам възможност да тренирам различни неща и започвам да развивам любов към бокса. Имам желание да се бия в бокса и да видя какво ще стане. Мисля, че мога да съм сред най-великите в историята на тежка категория. Мога да стана и най-велик в историята на тежка категория. Това може да стане не само в ММА, но като цяло в бойните спортове. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес