Зареждане

Greg Hardy набеляза Stipe Miocic и Derrick Lewis

Greg Hardy набеляза Stipe Miocic и Derrick Lewis
Публикувано на: Май 1, 2019 в 07:59 ч
Greg Hardy успя да запише първа победа в UFC. Той се изправи срещу Dmitry Smolyakov в подглавната битка на събитието във Флорида, което се проведе миналия уикенд. Hardy го нокаутира в първия рунд, но Smolyakov изобщо не показа никаква съпротива в тази среща, което сериозно разочарова Dana White. Hardy вече е с рекорд 4-1 и всички негови победи са с нокаут в първия рунд. Той вярва, че е готов за големите риби и набеляза
Stipe Miocic и Derrick Lewis. Битката с Miocic изглежда невъзможна в момента, защото Stipe ще се бие срещу Cormier, но тази срещу Lewis има смисъл, защото "The Black Beast" вече сподели, че иска да пребие Hardy, който преди няколко години преби приятелката си. Greg е готов за тях, но има какво още да доказва:



Stipe Miocic и Derrick Lewis са двамата бойци, с които искам да се бия. Набелязал съм ги и в бъдеще ще се бием. Има бойци с големи усти, които говорят, че не заслужавам да съм тук. Истината е, че заслужавам, защото си го спечелих. Извоювах си пътя до тук. 

В момента не съм готов, защото такава битка ще бъде като да хвърлиш мече при лъвовете. Аз обаче ще се издигна и ще работя, за да може когато се срещнем да бъде битка между Голиат срещу Голиат. Искам да си спретнем война, която ще остане във времето.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес