Зареждане

Greg Hardy мечтае да се справи с Jon Jones

Greg Hardy мечтае да се справи с Jon Jones
Публикувано на: Юли 20, 2019 в 07:40 ч
Бившата звезда на NFL, Greg Hardy влезе с гръм и трясък в ММА и спечели 4 победи с нокаут в първия рунд. Той успя да впечатли Dana White в неговите Contender Series, а след това направи кошмарен дебют в UFC, който загуби с дисквалификация. Hardy вкара непозволен удар с коляно на Allen Crowder през януари, но през април се реваншира с нокаут над Dmitry Smolyakov. Сега той ще се бие срещу Juan Adams след броени часове в Тексас и мечтае да стане най-велик и да се справи с Jon Jones:


Невъзможно е да не си мечтая за битка между мен и Jon Jones за титлата в тежка категория, след като той приключи с доминацията в полутежка категория. "Bones" е боец, на когото аз подражавам. Мисля, че той е един от най-завършените бойци в играта и честно искам да се бия с него. За мен ще бъде чест да се бия с него, ако стигна толкова далеч. 

Да, Jones е страхотен, но аз съм тук, за да изчистя категорията и всеки, който иска да се качи в нея. Аз съм тук, за да стана най-велик в бойните спортове. Ако това означава да победя Jones, то аз ще го направя. Ще направя това и с Miocic и Daniel Cormier. Много хора ще мислят, че проявявам неуважение, но не е така. Какво правя тук, ако не вярвам, че мога да победя всеки ? 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес