Зареждане

Greg Hardy: Дразнят ме всички, които твърдят, че съм измамник

Greg Hardy: Дразнят ме всички, които твърдят, че съм измамник
Публикувано на: Март 28, 2019 в 00:00 ч
Greg Hardy успя да си завоюва шанс в UFC. Той записа 3 поредни победи с нокаут за по-малко от минута и очакваше същото да се случи и в неговия дебют. Той сподели клетката срещу Allen Crowder през януари, но не успя да го нокаутира в първия рунд. Битката им видя втори рунд, в който Hardy беше видимо изморен и вкара непозволен удар с коляно в главата на Allen, а това доведе до загуба с дисквалификация. Hardy не се ядосва толкова от загубата, колкото от това, че всички го наричат измамник:



В игра, в която всичко зависи от това колко добре ще се представиш в клетката е трудно да губиш. Аз не съм загубеняк. Може да видите моята биография и ще разберете, че е така. Понесох доста ужасни неща в миналото и сега отново се случи нещо лошо. Мразя да губя. 


Не съм загубеняк, нито измамник. Винаги съм казвал и ще кажа пак, че съм постигнал всичко това с много труд. Приемам всяка възможност. Успях да нокаутирам всеки, който се изпречи на пътя ми. Така се правят нещата. Много ме дразни това, че някои хора ме наричат измамник. 







Greg Hardy се завръща на 27-ми април и ще се бие срещу Dmitrii Smoliakov в подглавната битка на събитието UFC on ESPN 3, което ще се проведе във Флорида.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес