Зареждане

Грасо: Ще докажа, че победата над Шевченко не беше случайност

Грасо: Ще докажа, че победата над Шевченко не беше случайност
Публикувано на: Август 4, 2023 в 01:00 ч
Шампионката на UFC в категория муха Алекса Грасо (16-3) е уверена, че ще успее да нанесе второ поредно поражение на бившата шампионка Валентина Шевченко (23-4).

Двете жени оглавяват събитието UFC Fight Night 225, което ще се проведе на 16-ти септември в Лас Вегас. Грасо победи Шевченко чрез събмишън в четвъртия рунд. Битката се проведе на 4 март на UFC 285 в T-Mobile Arena, Лас Вегас.

Това беше първа загуба за Шевченко в категория муха. Валентина се представи много слабо и се раздели със серия от 9 поредни победи. Много хора смятат, че победата на Грасо беше случайност.

Тя твърди обратното и е готова да го докаже.

„Имахме невероятен план за битката с Шевченко. Знаехме, че можем да я победим. Трябваше да я приключа. Целта ми е да вдъхновявам жените, особено младите момичета. 

Искам да оставя следа и да покажа, че с достатъчно дисциплина можете да постигнете мечтите си. Ще се боря за мечтата си в главното събитие на турнира. Моят шампионски колан е до леглото ми. 

Това е първото нещо, което виждам всяка сутрин. Той ме държи мотивирана. Дори когато ме боли много и съм уморена, поглеждам колана и си мисля: „Хайде, скъпа, можеш да се справиш“.

Нямам търпение да видя плана на Валентина за нашия реванш. В първата битка бях добра в стойка, така че тя реши да пробва с борба. Но дори и там имам добър арсенал. 

Моята победа не е случайност. Аз ще го докажа в реванша.“, каза Грасо пред Sports Illustrated.

Коя от двете ще спечели реванша ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес