Зареждане

Грасо мина успешна операция, готова за трета битка с Шевченко

Грасо мина успешна операция, готова за трета битка с Шевченко
Публикувано на: Октомври 4, 2023 в 08:13 ч
Безспорната шампионка в категория муха Алекса Грасо претърпя успешна операция на фрактура на дясната ръка и вече се подготвя за очаквания трети шампионски сблъсък с бившата носителка на титлата и съперничка Валентина Шевченко.

Грасо, настояща неоспорима шампионка в категория муха, бе начело на Noche UFC през септември в незабавен реванш за титлата с Шевченко.

И излизайки с шампионския си пояс, мексиканската любимка Грасо запази титлата си в изключително спорно и дискутирано разделно решение с Шевченко - като двете се бориха в продължение на пет рунда.

Грабвайки короната на дивизията с огромна победа в UFC 285 през март, Грасо подчини Шевченко с ключ в третия рунд, доказвайки се като шампионка в категория муха за първи път.

Alexa Grasso претърпява операция на счупена ръка

Спрягана за двубой с Шевченко в трилогията за титлата, Грасо излезе от операция за отстраняване на фрактура на дясната ръка и обеща да влезе в планираната трета схватка с бившата шампионка напълно подготвена.

"Какви са шансовете, а?" Алекса Грасо публикува в официалния си профил в Instagram. "В битката счупих ръката си, свикнали сме да не позволяваме на болката да ни спре в нищо и въпреки че боли, не мислех, че е сериозно, докато не поисках да се върна към тренировките и не разбрах, че ръката ми все още е много зле."

"Операцията беше успешна, много ви благодаря, доктор Аройо и доктор Зарате, вие сте ангели", продължи Алекса Грасо. "Напълно поверявам здравето си във вашите ръце #ANDSTILL и знам, че ще бъда МЕГА готова за тази трилогия". 

Кой ще спечели в третия бой: Алекса Грасо или Валентина Шевченко?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес