Зареждане

Голяма трагедия в живота на Хакпараст преди UFC 266

Голяма трагедия в живота на Хакпараст преди UFC 266
Публикувано на: Септември 17, 2021 в 04:00 ч
Голяма трагедия е сполетяла боеца нa UFC в лека категория Насрат Хакпараст. 26-годишния боец от Германия сподели в социалните мрежи, че майка му е починала след дълга и тежка борба с рак. Насрат е съкрушен от това и предстои да видим как ще му повлияе в предстоящата среща.

Хакпараст има уреден дуел с Дан Хукър в края на месеца на UFC 266 в Лас Вегас. Насрат ще заложи серията си от 2 поредни победи. Той е с рекорд 13-3 в ММА и печели 9 от срещите си с нокаут.

Ето какво написа Хакпараст в социалните мрежи, след като загуби майка си:

Моя най-добър приятел в живота. Всички, които ме познават знаят, че целта ми е да направя доволни от мен Бог и моите родители. Всичко, което съм направил е, за да те направя горда и щастлива. 

Последните две години бяха най-трудни в живота ни. Молих се на Аллах със сълзи на очи да ти даде здраве. До самия край ти казваше, че трябва да вярвам в Бог. 

С най-трудната химиотерапия ти изкара два Рамадана и не пропусна молитва. Ти дори отиде на хадж с тази болест. Твоето място е рая. 

Моята скъпа майка. Ще плача докато съм жив. Този живот минава като секунда и нямам търпение да се съберем във вечността. 

Да почива в мир!


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес