Зареждане

'Головкин беше спаринг партньор'! Феновете са бесни след Канело-Головкин 3!

'Головкин беше спаринг партньор'! Феновете са бесни след Канело-Головкин 3!
Публикувано на: Септември 19, 2022 в 02:00 ч
В нощта на 17 срещу 18 септември в Лас Вегас, САЩ се проведе боксова вечер. В главната битка на която се срещнаха Генадий Головкин и Саул Алварес.

GGG загуби с единодушно съдийско решение, а боксьорите направиха най-скучния двубой в трилогията. Феновете по трибуните освиркваха състезателите за скуката в 12-ия кръг и бяха остро критикувани в интернет.

Головкин влезе в двубоя на 40 години, пет месеца и десет дни. На фона на Канело, който е с осем години по-млад, казахстанецът изглеждаше бавен, което забелязаха някои потребители.

Преди битката химнът на Казахстан беше изпълнен от заслужилия артист на страната Димаш Кудайберген. Някои фенове оцениха представянето му повече от самата битка. Ето част от коментарите на феновете:

  1.  „В тази битка само Димаш ме направи щастлив"
  2. „Димаш Кудайберген е истинската звезда на вечерта! Изпълнението му беше впечатляващо“
  3. „Головкин изглеждаше стар и бавен в сравнение с Канело“
  4. „Канело беше обективно по-бърз"
  5.  „Девет рунда Головкин се биеше така, сякаш не искаше да спечели. Гадна битка“
  6. „От няколко години казвам, че Головкин трябва да се пенсионира. Някои боксьори не могат да скрият възрастта си и GGG е един от тях. Канело беше лесен, както се очакваше“
  7. „Хората наистина ли очакваха тази битка да е по-добра от първата или втората в трилогията?“
  8. „Слаба битка, без емоции. Канело поддържаше ритъма, а Головкин играеше ролята на спаринг партньор“
  9. „Каква загуба на време беше Канело срещу GGG. И какво, по дяволите, гледат тези съдии? Канело може да е загубил два рунда, най-много три."
  10. „Радвам се, че не избрах Канело срещу Головкин, защото не беше вълнуващо. GGG не можа да започне в продължение на осем рунда. Канело също не беше много бърз."

Битката завърши с победа на Алварес, 116–112, 115–113, 115–113. След двубоя Головкин заяви, че няма да прекратява кариерата си и прави планове да се бие на 72.57 килограма. Канело сподели, че търси реванш с Димитри Бивол. Разбира се, ако руснакът победи Жилберто Рамирес на 5 ноември.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес