Зареждане

Gokhan Saki: Ще спра тока на Khalil Rountree и играта свършва

Gokhan Saki: Ще спра тока на Khalil Rountree и играта свършва
Публикувано на: Май 12, 2018 в 17:06 ч
Източник: mmafighting.com
Изпратено от: DoloR
Gokhan Saki ще се завърне за втората си битка в UFC. След като миналата година той победи с нокаут Luis Henrique da Silva, Saki трябваше да се бие с Khalil Rountree, но се оттегли заради контузия. Сега от UFC отново са решили да изправят двамата един срещу друг, но този път на UFC 226.

Здрав и без контузии Gokhan иска да продължи успешно в ММА и да нокаутира Khalil Rountree:
 
След последната ми битка в UFC, коляното ми започна да се подува.
 
Още на следващия ден след битката започнах да тренирам за кардио на бягащата пътека. Коляното обаче продължи да ме боли и отново се наду. Тогава реших да се оттегля от битката и да се подложа на операция. След операцията отидох в института на UFC за да се подложа на рехабилитация. Там е страхотно и го препоръчвам на всички атлети. Осъзнавам, че след 2 години отсъствие каридото ми беше зле и моите умения бяха не толкова добри, но работя по въпроса и си представете когато съм на върха на възможностите си какво ще стане.

Никога няма да разочаровам феновете и работя здраво и трябва да си човекът, който винаги тренира най-много от всички. Аз съм човек, който е печелил почти всичко в кикбокса и е нокаутирам 60 опонента и на 34 години сменя спорта и продължава да нокаутира. Искам да нокаутирам и да дам най-доброто от себе си за феновете. На UFC 226 ще му спра тока и играта ще свърши.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес