Зареждане

Gokhan Saki излезе с тежко становище за живота и боевете - други бойци го подкрепиха

Gokhan Saki излезе с тежко становище за живота и боевете - други бойци го подкрепиха
Публикувано на: Юли 18, 2018 в 09:34 ч
За кикбокс легендата Gokhan Saki няма нещо, което с лекота да замени боевете - без значение дали са в Октагона на UFC или на кикбоксовия ринг. Въпреки че животът на бойците може да бъде изключително предизвикателен - психически и физически, също е и изключително последователен.

Извън клетката обаче нещата не винаги са толкова чисти и прости.

По-рано това лято Gokhan Saki излезе с тежък коментар относно живота си като боец и как мъките му в клетката рядко дори могат да се сравняват с проблемите извън нея.



"Да бъдеш боец е най-лесното и истинско нещо. Знам какво човекът пред мен иска - иска да ме нокаутира и нарани. Извън клетката обаче е по-трудно. Хората ти се усмихват и ти се правят на приятели."

Първоначално, този негов коментар не успя да жегне колегите му. Когато той обаче го пусна отново през юли, няколко ММА звезди го подкрепиха.



"Gokhan Saki е и винаги ще бъде един от любимите ми страйкъри. Нямам търпение да го видя обратно в играта. Това са сред най-истинските думи, изричани някога. Да се оттегля е едно от най-плашещите неща, които съм правил, защото животът извън клетката е толкова непредвидим. Дръж приятелите си близо и филтрирай хората, които те дърпат назад. Готов съм за предизвикателството."



"Това тук е чистата истина."



"Много пъти съм го казвал. Боят е най-чистото нещо на света. През тези няколко минути имаш само един проблем. Нищо друго."



"Дълбок замисъл. Нямаше как да го кажа по-добре."



"Толкова много истина, но бих добавил, че говорим за самия бой, тъй като животът на боеца е изпълнен с глад, възстановяване след травми, чакане за срещи, откази, лъжи и т.н. Всичко това докато се опитваш да запазиш надежда."

Изглежда за много от бойците красотата в боя се крие в неговата простота. Заключат ли те в клетката, единствено ти остава да се фокусираш върху противника си. Всичко друго сякаш просто изчезва.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес