Зареждане

Гласят трилогия между Волкановски и Холоуей през юли

Гласят трилогия между Волкановски и Холоуей през юли
Публикувано на: Май 6, 2022 в 14:00 ч
Шампионът в категория перо Александър Волкановски ще брани титлата си срещу бившият шампион Макс Холоуей. Ариел Хелуани споделя, че от UFC им готвят трилогия за юли. Дейна Уайт и компания искат срещата им да се проведе на 2-ри или на 30-ти юли.

В рамките на 7 месеца двамата направиха 2 битки. В първата Волкановски спечели с единодушно решение през декември 2019 година. Във втората среща Алекс пак спечели, но с раздвоено решение през юли 2020 година.

Волкановски е с рекорд 24-1 в ММА и е в серия от 21 поредни победи. За последно той нокаутира Чан Сунг Джънг преди месец. Алекс печели 15 от срещите си с приключване. Единствената му загуба е с нокаут от Нелсън преди 9 години в полусредна категория.

Холоуей от своя страна е с рекорд 23-6 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. За последно той победи Родригес с решение в края на 2021 година. Макс печели 12 от срещите си с приключване. Той не е падал с нокаут в кариерата си.

Последните 6 битки на Холоуей продължават по 25 минути. Той спечели 3 от тези 25-минутни срещи. Макс държи едни от най-впечатляващите рекорди в историята на организацията.

Ще успее ли Холоуей да си върне титлата ?









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес