Зареждане

Гилеспи готов да се бие с Ислам Махачев

Гилеспи готов да се бие с Ислам Махачев
Публикувано на: Май 31, 2021 в 16:00 ч
Грегър Гилеспи е готов да се бие с Ислам Махачев. 34-годишният американец беше гласен за големи неща, но Кевин Лий успя да го нокаутира тежко и му отне непобедения статут. Грегър се раздели със серия от 13 поредни победи и отсъства от клетката година и половина.

Гилеспи успя да се върне към победите в началото на май и нокаутира Диего Ферейра. Грегър е бивш шампион на ROC и приключва 12 от срещите си. Преди години той натискаше за битка с Хабиб Нурмагомедов и вярваше, че може да го победи.

Сега той е готов да се бие с Махачев, но трябвало да има смисъл. Гилеспи е номер 10 в класирането, а Махачев е на 9-то място. Вероятно щяхме да видим бой между тях, но Ислам вече има уредена битка с Tиаго Мойсес за юли.

Гилеспи вярва, че ако нещата се развият по план, тогава в бъдеще ще се бие с Махачев за титлата. Ето какво още сподели Грегър, който се цели в битка с боец, който е над него в класирането:

Кой знае ? Ислам Махачев прие битка с друг боец. Очевидно, че няма да е следващ за мен. Махачев е боец, който вероятно е на по-ниско ниво в класирането, а може много повече. Ако нещата се наредят, то виждам в бъдеще битка между нас за титлата. Не знам. 

Знам, че много хора искат да се бия с него, но трябва да има смисъл. Ще приема битката, която има най-много смисъл и ще ме тласне в правилната посока. Да се надяваме, че ще е някой боец, който е пред мен в класирането.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес