Зареждане

Гилбърт Бърнс с изявление относно загубата с нокаут в UFC 299: Взех лошо решение и си платих за него

Гилбърт Бърнс с изявление относно загубата с нокаут в UFC 299: Взех лошо решение и си платих за него
Публикувано на: Март 13, 2024 в 07:20 ч
Гилбърт Бърнс направи изявление след загубата си с нокаут в третия рунд на UFC 299 от Джак Дела Мадалена.

Бърнс се изправяше срещу възходящия в първия си двубой след загубата с решение от Белал Мохамед през май миналата година. Бразилецът имаше успех в началото, тъй като успя да нанесе няколко добри удара, но контролираше Мадалена.

В третия рунд много фенове смятаха, че той печели, а двама от тримата съдии наистина му отсъдиха 20:18 в последния рунд. Ивсе пак в последния рунд, когато Джак Дела Мадалена се изправи на крака, Гилбърт Бърнс се опита да направи още едно сваляне и получи удар с коляно, след което австралиецът го последва с удари в земята, за да постигне победата с нокаут.

След загубата Бърнс направи изявление в Instagram и заяви, че нокаутът е дошъл заради негова грешка."Чувствах се страхотно там! Заложих на страхотен тренировъчен лагер и добра стратегия, за съжаление това е бойната игра, взех лошо решение и си платих за това! И аз бях много щастлив, че бях там! Поздравявам  Джак Дела за страхотната победа! Нямам извинения, просто съм благодарен на Бога, за семейството ми, за моя отбор, за приятелите ми, за спонсорите ми, за поддръжниците ми и за всички фенове. време за почивка и прекарване на качествено време със семейството ми. Ще се видим скоро!", написа Бърнс в Instagram.

Това е изявление от класа от страна на Гилбърт Бърнс, който е един от най-хрисимите бойци в спорта. Както казва той, сега фокусът се насочва към това да бъде със семейството си, но иска скоро да се върне в битките.

Със загубата от Дела Мадалена Бърнс вече е 22-8 като професионалист и е в серия от два загубени двубоя. Бразилецът е 15-7 в UFC и в момента е на шесто място в полусредна категория след загубата с нокаут от Джак Дела Мадалена на UFC 299.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес