Зареждане

Гилбърт Бърнс побеждава Мая и предизвиква Ковингтън

Гилбърт Бърнс побеждава Мая и предизвиква Ковингтън
Публикувано на: Март 11, 2020 в 14:00 ч
Гилбърт Бърнс ще запише най-важния си двубой в своята кариера, при излизането си в подглавното събитие на UFC Brasilia този уикенд срещу Демиан Мая.

Това беше двубой, който бе желан от Бърнс, но той не вярваше, че Мая ще го приеме. Когато разбира за добрите новини ентусиазмът му е до небето.

"Мислих, че ще ми откаже и бях готов да си търся друг опонент. Но когато се съгласи беше невероятно. Имах доста смешени чувства, тъй като харесвам Демиан много - той е легенда и ще се радвам да се пробвам срещу него."

Мая в момента е в серия от три поредни победи и е сред топ бойците в полусредната категория. Той е и един от най-добрите граплъри там, но Бърнс смята да промени впечатлението на хората за него.
 

"Искам да се сборя с него - имам уменията, които да го победят. Дори и победа със съдийско решение ще ме постави в добра позиция. Но ако го приключа преди това ще е още по-добре. Може и да звучи налудничаво, но планирам да победя Мая със събмишън или граунд енд паунд. През повечето време ще сме на земята."

Ако Гилбърт успее да събмитне Мая, той ще е първия боец направил това. А след него има и още една цел - Колби Ковингтън.

"Фокусиран съм върху Мая, но много бих искал да се добера до Колби Ковингтън. Той говори толкова глупости за Бразилия и ще го предизвикам, след като победя Мая. Не ми харесва какво говори Колби и за Камару Усман и за моя бивш мениджър Глен Робинсън."

Смятате ли, че Гилбърт ще може да преодолее страхотните умения на Мая на земя?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес