Зареждане

Гилбърт Бърнс: Нямам търпение да се бия с Хамзат Чимаев

Гилбърт Бърнс: Нямам търпение да се бия с Хамзат Чимаев
Публикувано на: Февруари 2, 2021 в 04:00 ч
Гилбърт Бърнс няма търпение да премери сили с изгряващата звезда в полусредна категория Хамзат Чимаев. Малко по-късно този месец Бърнс ще се бие за титлата с Камару Усман на UFC 258 в Лас Вегас. Той има шанс да стане шампион в категорията, а след това ще чака, за да види какво ще направи Чимаев в своята битка с Леон Едуардс.

Хамзат и Леон ще се бият през март, а този, който спечели ще се приближи до златото в категорията. В момента няма изявени претенденти, но това може да се промени след месец. Чимаев привлече доста внимание в UFC и се превърна в любимец на Дейна Уайт, след като спечели 3 битки в 66 дни.

Има бойци, които не харесват това, че UFC бутат сериозно Чимаев, но това не е проблем за "Durinho". Той иска възможно най-скоро да влезе в клетката с Чимаев, за да го тества:

Мисля, че си пасвам много добре с Хамзат Чимаев. Нямам търпение да се бием с него в октагона. Той е един от тези бойци, с които много искам да се бия. 

Искам да премерим сили в граплинга, да се въргаляме, да видя неговата борба. Искам да видя на какво ниво е в тези неща. Искам да разменяме удари на крака, да се борим и да премерим сили в граплинг. 

Кой би победил в битка между двамата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес