Зареждане

Гилбърт Бърнс: Нараних Усман и забравих стратегията

Гилбърт Бърнс: Нараних Усман и забравих стратегията
Публикувано на: Февруари 15, 2021 в 04:00 ч
Гилбърт Бърнс не успя да сбъдне мечтата си, която беше да стане шампион в полусредна категория. 34-годишния бразилец загуби от Камару Усман миналия уикенд в главната битка на UFC 258, което се проведе в Лас Вегас.

"Durinho" започна силно срещата и прати Усман в нокдаун, но след първия рунд Камару установи контрол и разпиля бразилеца. Усман защити титлата си с нокаут в 3-тия рунд, а Бърнс твърди, че бил прекалено развълнуван и забравил своята стратегия.

Гилбърт се раздели със серия от 6 поредни победи и допусна 4-та загуба в кариерата си. Пред медиите след битката той сподели, че тръгнал за нокаута и не бил дисциплиниран:

Нещата не станаха така, както ги исках. Мисля, че бях прекалено развълнуван. Нараних Усман и полудях като моя човек Коди Гарбрандт. За втори път направих такава грешка. Мисля, че направих същото и в битката ми с Дан Хукър. Станах прекалено развълнуван. Трябва да имаш дисциплина, за да бъдеш шампион. 

Трябва да съм дисциплиниран. Уважавам много Коди Гарбрандт, но и аз направих като него. Нараних Усман, а след това забравих за стратегията. Тръгнах за убийството. Не мога да правя такива грешки, ако искам да съм шампион. 

Ще стигне ли Бърнс отново до титлата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес