Зареждане

Гилбърт Бърнс и Ковингтън готови да се бият с Уудли

Гилбърт Бърнс и Ковингтън готови да се бият с Уудли
Публикувано на: Март 16, 2020 в 08:07 ч
Тайрън Уудли остана без опонент за този уикедн на UFC Fight Night 171 и в момента организацията работи усилено по намирането на съперник за бившия шампион. Първоначално той трябваше да се бие с Леон Едуардс в Лондон, но организацията премести събитието в САЩ и така Едуардс се оттегли от битката, защото няма как да пътува до САЩ, заради коронавируса.

В следствие от това Тайрън ще трябва да приеме битка с кратко предизвестие срещу боец, който изяви желание да се бие с него. Няколко часа, след като стана ясно, че Едуардс се оттегля, Гилбърт Бърнс и Колби Ковингтън предложиха своите услуги и изявиха желание за битка с "The Chosen One". Ето какво написаха Бърнс и Ковингтън в социалните мрежи:


Ковингтън: Говори се, че Едуардс е аут от битката с Уудли. UFC и Америка имат нужда от герой. Кой иска да види шампиона на САЩ, който ще сложи наметалото и ще пребие Уудли на живо по ESNP ? За мое удоволствие и вашето забавление.

Бърнс: Дейна Уайт, хайде де, вече ти казах, че съм готов да се бия с Уудли. Организирайте битката между Уудли и Бърнс.

Не се знае дали от атлетическата комисия ще позволят на Бърнс да се бие толкова скоро, защото само преди ден той участва на събитието в Бразилия, където победи Мая с нокаут. Няколко часа по-късно Уудли сподели, че е приел да се бие с Ковингтън, но Колби е отказал. В своя акаунт в социалните мрежу Уудли продължи да настоява, че ще се бие този уикенд, но все още не знае срещу кого.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес