Зареждане

Гейджи: Жозе Алдо рухна психически срещу Конър Макгрегър

Гейджи: Жозе Алдо рухна психически срещу Конър Макгрегър
Публикувано на: Септември 17, 2021 в 04:00 ч
Джъстин Гейджи твърди, че загубата на Жозе Алдо от Конър Макгрегър е била психическа. В края на 2015 година в Лас Вегас видяхме дългоочакваната битка между Алдо и Макгрегър. Двамата се биха за титлата в категория перо.

Макгрегър успя да влезе под кожата на своя съперник и го нокаутира само за 13 секунди. Макгрегър постави рекорд за най-бързата победа в шампионска битка в историята на UFC.

Това определено беше едно от най-големите постижения в кариерата на ирландската звезда. Макгрегър спря серия от 18 поредни победи на Алдо и промени развоя на неговата кариера.

Ето какво е мнението на Гейджи за това, което се случи между Макгрегър и Алдо през 2015 година:

Загубата на Жозе Алдо от Конър Макгрегър беше 90 % психическа и 10 % физическа. Някои от успехите на Конър Макгрегър бяха в това, че той караше бойци да се бият по определен начин. 

Жозе Алдо не влезе в клетката, за да се бие като Жозе Алдо. Той беше емоционален, а когато си такъв, то няма как да спечелиш. Няма да си в най-добрата си форма. 

Битките са емоционално нещо, но трябва да оставиш емоциите. Моето правило е да не позволя на някого да влияе на моите емоции и мислене. 

Психически ли загуби Алдо от Макгрегър ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес