Зареждане

Гейджи за битката си с Физиев: Това ще е боят на годината

Гейджи за битката си с Физиев: Това ще е боят на годината
Публикувано на: Март 15, 2023 в 15:00 ч
Джъстин Гейджи очаква още една тежка битка в UFC 286.

Гейджи ще се завърне в октагона за първи път от близо година в подглавното събитие на UFC 286 срещу Рафаел Физиев. Това на хартия изглежда атрактивна битка, тъй като и двамата са страйкъри и обичат да играят на размени на удари. Имайки предвид това, Гейджи очаква това да бъде потенциален кандидат за „Битката на годината“.

„Стиловете правят мачове и той е вълнуващ боец, аз съм най-вълнуващият боец, който някога е влизал там“, каза Гейджи. „И така, мразя да го казвам всеки път, но мисля, че всяка година съм имал Битка на годината. Така че да, и това трябва да е така, особено с партньора, който имам там, партньорът по танци. Мисля, че той ще дойде млад, гладен, където бях аз преди пет години, твърде много надухан, както аз бях преди пет години. Така че нямам търпение да му дам малко уроци по скромност."


Джъстин Гейджи действително имаше битка на годината срещу Майкъл Чандлър и Майкъл Джонсън, както и шест битки на вечерта.

Гейджи казва, че битките му са вълнуващи, защото той изкарва най-дивото от всичките си опоненти. Той очаква същото и на UFC 286 срещу Рафаел Физиев. Но Гейджи е убеден, че ще победи Физиев и ще спечели битката.

„Моя е вината, че съм толкова вълнуващ, но всеки човек, с когото се бия, изваждам кучето от всеки един от тях, защото те знаят, че идвам на 100 процента и давам 100 процента максимални усилия по всяко време и съм готов да премина през огъня. Отиваме на много тъмни води в събота и смятам да го удавя“, продължи Гейджи.

Мислите ли, че Джъстин Гейджи срещу Рафаел Физиев ще бъде битката на годината?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес