Зареждане

Гейбъл Стивинсън може да победи Джоунс и Нгану, твърду Сехудо

Гейбъл Стивинсън може да победи Джоунс и Нгану, твърду Сехудо
Публикувано на: Август 25, 2021 в 10:19 ч
Гейбъл Стивънсън може да изненада бившия шампион в полутежката категория на UFC, Джон Джоунс, а дори и настоящия шампион в тежката, Франсис Нгану.

Така поне смята Хенри Сехудо.

Стивънсън взе златото на Олимпийските игри, които се проведоха в Токио. Сехудо, който също е Олимпийски златен медалист, се оттегли от спорта като шампион на UFC в две категории. Той е категоричен, че Стивънсън може да бъде сериозен фактор в ММА, но се съмнява, че ще получи предложение, което да го накара да сложи ръкавиците.



"От UFC не могат да си го позволят. За съжаление няма да му дадат парите, които той заслужава, не могат да му платят," сподели Сехудо. "Вярвам, че в следващите няколко години той може да победи хора като Джон Джоунс и Франсис Нгану. Той е най-голямата опасност за тях, заради уменията му в борбата, а те са плашещи.

Разбира се, че може да победи и двамата, защото той е истински боец от тежка категория. В момента му трябва единствено време, за да тренира в стойка. Каквото и да реши да прави от тук нататък, трябват му две години тренировки."

21-годишният Стивънсън е многократен шампион по борба на САЩ и Олимпийски златен медалист. Спортната му кариера е пред него, но не бърза да се впуска в ММА, освен ако не получи наистина примамливо предложение. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес