Зареждане

Георги Валентинов: Нямам търпение за битката в EFM Show

Георги Валентинов: Нямам търпение за битката в EFM Show
Публикувано на: Април 6, 2021 в 09:00 ч
Българският ММА състезател Георги Валентинов изгаря от желание да покаже уменията си в клетката на EFM Show на 9-ти април.

Бойният атлет сподели пред MMA.BG, че няма търпение да излезе срещу Игор Михалишин в Полша, което е напълно разбираемо - българинът не се е състезавал от края на 2019-та, като в момента е в серия от 3 поредни победи, но пандемията провали плановете му за битки през изминалата година.

Вижте също: Битките на Дани Илиев и Георги Валентинов на живо онлайн

Сега обаче го делят дни до срещата му с поляка и остава само свалянето на килограми преди кантара.

"Остава само да сваля килограмите и да се сбием. Останаха ми вече 6 килограма от тези, които трябваше да сваля - общо 14 кг."
 

Битката им ще се проведе до 77 кг в полусредната категория, а протиникът му има опит в нея. Михалишин има 9 професионални битки, като е побеждавал в 7 от тях и в момента е в серия от 2 поредни победи.

"Проучих противника си доста добре - младо момче е, мотивиран. Няма толкова опит, но има сърце, не се отказва лесно, а това е много важно в боя.

Ще се опитам да наложа моя стил на игра. Видял съм му слабите страни и смятам, че ще успея да се възползвам от тях."

EFM Show се очаква с голям интерес. Поляците пуснаха специален трейлър за България, който загатва доста обещаващо качество на организацията.

 
Преди битките Георги, заедно с Даниел Илиев, който също ще се бие на 9-ти април, участваха в предизвикателство доста различно от това, което очакваха - те се изправиха срещу противниците си и трябваше да надделеят в различни изпитания.

И докато Илиев трябваше да яде пица с живи червеи, то Валентинов мина леко - със стрелба с лък срещу мишена с образа на опонента си.

 
EFM Show е нова организация, която обаче обръща доста внимание на крайния си продукт и има амбицията да се превърне в една от водещите вериги в Европа.

Двамата български атлети не само са привлекли вниманието им като състезатели, но и като организатори. Илиев и Валентинов са в основата на турнира Grand Fight Arena, а както и Георги сподели за MMA.BG - подготвят дебюта на EFM Show в България с помощта на New Gen Management и мениджъра на Георги, Николай Атанасов.

"Зала Арена Армеец е резервирана вече за 5-ти юни. EFM Show имат много високи цели пред себе си и съвсем скоро ще стане една от водещите организации в Европа.

Ако с противоепидемичните мерки всичко е наред и се позволява присъствие на публика - очакваме ги на 5-ти юни в Арена Армеец. Залата е резервирана, така че надявам се да нямаме непредвидени пречки и дано се осъществи."


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес