Зареждане

Георги Валентинов излиза срещу бразилец в Grand Fight Arena 3

Георги Валентинов излиза срещу бразилец в Grand Fight Arena 3
Публикувано на: Септември 30, 2019 в 18:23 ч
Българският ММА състезател Георги Валентинов излиза срещу бразилеца Flavio Pina De Sousa в един изключително равностоен и тежък сблъсък, който ще е и главната битка на бойната галавечер Grand Fight Arena 3 на 5-ти октомври в Стара Загора.

Валентинов (20-5) е в серия от 2 победи, като за последно се би в Grand Fight Arena 2 през март, където записа победа в първия рунд с ТКО.

Лятото старозагорецът бе на лагер в Ирландия при треньора на Конър Макгрегър, Джон Кавана, който остава впечатлен от заложбите на българския боен атлет и ще бъде в ъгъла му в спортна зала ДЗУ.

Вижте също: Треньорът на Макгрегър - в ъгъла на Георги Валентинов в Grand Fight Arena 3
 
"Ето, че дойде времето да се изправя на Арената на родна земя! Влизам в клетката на GRAND FIGHT ARENA 3 за победа. Желанието ми е да подаря на града си и на всички Вас в залата, една огнена и силна битка," споделя Георги дни преди битката.
 
Битката идва след като преди това опасен руснак, който предизвика Валентинов се отказа и сега родният боец ще се изправи срещу изключително равностоен и опасен противник.

В срещуположния ъгъл застава бразилския шампион Флавио Пина де Соуса, който разполага с архив от 19 победи, от които 9 нокаута и 6 загуби на професионалния ринг. Медалист от много национални и международни първенства, който в момента е в серия от две поредни победи. Последната му битка е от август и завършва със съдийско решение в негова полза.
 

Състезанието ще се проведе по правилата на ММА и Кик бокс - 8 срещи – 4 Кик бокс и 4 - ММА.

Очакват ни и 2 подгряващи срещи, на които ще излязат медалисти от Европейско и Световно първенства по ММА.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес