Зареждане

Georges St-Pierre: Точно сега не искам да се бия

Georges St-Pierre: Точно сега не искам да се бия
Публикувано на: Октомври 16, 2018 в 13:09 ч
Измина почти година от завръщането на Georges St-Pierre в UFC. Миналия ноември той успя да събмитне Michael Bisping и стана шампион в средна категория. Не след дълго обаче той оваканти титлата, защото имаше здравословни проблеми и предпочете да се отдаде на възстановяване. Оттогава се говори за негово завръщане, но той споделя, че в момента изощбо не му е до боеве:


Мотивацията не е такава, каквато тряба да бъде. Правих това прекалено дълго време и вече нямам интерес да се състезавам и да се бия за титли. В своята кариера човек стига до момент в който иска да прави и други неша. Точно заради това битката с Michael Bisping беше различна, защото беше супер битка и точно това търся аз. В момента все още имам проблеми с колит и трябва да се подобря, веднага след като това се случи ще взема решение. Точно сега в момента не искам да подписвам договори и не искам да се бия.

В момента не ме интересуват парите, защото вече ги имам. Успях да се оттегля на върха, здрав и богат и смятам да си остане така. Атлета в мен иска да се завърне и да се бие, но разума надделява и ако ще се връщам, то трябва да си струва. 

Ще се завърне ли GSP според вас или това беше всичко за него ? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес