Зареждане

Georges St-Pierre: Не си струва да рискувам в нова битка с Nick Diaz

Georges St-Pierre: Не си струва да рискувам в нова битка с Nick Diaz
Публикувано на: Август 21, 2019 в 10:15 ч
Качил: DoloR
Легендарният Georges St-Pierre вече не се състезава в ММА, но това не му пречи да обсъжда възможни битки, които биха могли да го върнат в ММА. Преди няколко месеца той официално се оттегли от ММА на пресконференция в Канада. "Rush" искаше да се бие с Khabib Nurmagomedov за титлата в лека категория, но от UFC му отказаха, защото не им хареса, че той оваканти титлата в средна категория след победата над Bisping.

Сега легендарния боец продължава да тренира усилено и да говори за битки в клетката, въпреки че официално е в пенсия. Ето какво сподели той в подкаста на Chael Sonnen за евентуална битка с Nick Diaz:


Nate каза, че иска да види втора битка между мен и неговия брат. Не знам какво да кажа. За мен Nick беше един от най-големите ми противници. Бихме се веднъж и двамата сме различни личности. Мисля, че затова сблъсъкът между две различни личности е много интересен. Сега съм се оттеглил от спорта и не искам да се бия. Не искам да се бия с неговия брат Nick Diaz. 

За мен такава битка не е интересна и няма какво да спечеля от нея. Рискът не си струва наградата. Няма какво да спечеля, ако го победя отново. Мисля, че аз ще бъда фаворит в битката, но ако загубя ще е катастрофа. Не искам да влизам в тренировъчен лагер и да тренирам 3 месеца за такава битка. За мен не си струва. 


GSP и Diaz се биха през 2013 година в Канада за титлата в полусредна категория и Georges я защити с единодушно решение.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес