Зареждане

Georges St-Pierre: Jones, Cejudo и Khabib са най-добрите в момента

Georges St-Pierre: Jones, Cejudo и Khabib са най-добрите в момента
Публикувано на: Септември 16, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
Няма съмнение в това, че Georges St-Pierre е сред най-великите бойци в историята на ММА. "Rush" е бивш шампион в полусредна и средна категория и в началото на тази година се оттегли от ММА с рекорд 26 победи и 2 загуби. Georges беше неактивен в ММА цели 4 години, но през 2017 година се завърна, за да победи Michael Bisping и с тази победа спечели титлата в средна категория, но по-късно я сдаде, защото имаше проблеми със здравето.

Легендата беше готов за битка с Khabib Nurmagomedov в лека категория, но от UFC не искаха да му дадат тази битка и той приключи. Georges не е спрял да следи развитието в ММА и сподели кои са най-добрите бойци в момента:


Khabib Nurmagomedov oпределено е сред най-добрите. Там също е и  Jon Jones. Имаме и Henry Cejudo, който е труден за побеждаване. Вижте всичко, което той успя да постигне. Това са огромни неща. Мисля, че Jon Jones, Henry Cejudo и Khabib са най-добрите в света. 

Не трябва да забравяме и Amanda Nunes, която е най-великата в историята при жените. Въпросът за най-добрите в света е субективен. В ММА нещата са субективни. Ако ме попитате за най-бързия човек в света, то тогава е ясно, че това е Болт. Същото е и с най-силния човек на планетата. 

Това е така, защото си има рекорди. Заради тази субективност в ММА всичко зависи от различните мнения. Няма добър отговор на въпросът за най-добрите в ММА.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес