Най-големият сайт за бойни спортове

       

Georges St-Pierre иска победителя от Khabib срещу McGregor

Georges St-Pierre иска победителя от Khabib срещу McGregor
Публикувано на: Август 6, 2018 в 12:28 ч
Преди време в интервю легендарният Georges St-Pierre сподели, че ще се завърне в клетката, но само срещу опонент, който може да издигне още повече наследството му. Една определена битка е привлякла вниманието нa GSP, който ще изчака да види какъв ще бъде развоя в нея и иска да се бие с победителя:

Определено имам интерес за битка с победителя от Khabib срещу McGregor. Това е битка от която мога само да спечеля. Ще спечеля много пари и в същото време ще издигне още повече моето наследство. 

Ще е страхотна битка, но не мисля, че от UFC ще ми позволят да се бия за титлата в лека категория, защото се бих в полусредна и в средна и после овакантих титлите. Мисля, че UFC ще се страхуват, защото ако спечела пак ще оставя титлата и ще настъпи хаос в категорията.

Ако трябва да залагам къщата си на някой - определено ще избера Khabib пред Conor. Khabib никога не е губил битка, а Conor е губил на земя където Khabib e много добър. 

Khabib е най-компетентен в боя на земя и доста често започва доста бавно битката и изпитва трудности при скъсяване на дистанцията. Когато скъси дистанцията обаче е много добър и според мен 60% на 40% Khabib да победи Conor.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Dana White уреди виза за бащата на Khabib

Dana White уреди виза за бащата на Khabib
Бащата на Khabib, Abdulmanap ще бъде до него на UFC 229
Новини » август 18, 2018 (0)
цялата новина

Билетите за UFC 229 свършиха за рекордните 3 минути

Билетите за UFC 229 свършиха за рекордните 3 минути
Няколко седмици преди събитието UFC 229 вече имаме рекорди
Новини » август 18, 2018 (24)
цялата новина
Мнения в Facebook