Най-големият сайт за бойни спортове

       

Georges St-Pierre иска победителя от Khabib срещу McGregor

Georges St-Pierre иска победителя от Khabib срещу McGregor
Публикувано на: Август 6, 2018 в 12:28 ч
Преди време в интервю легендарният Georges St-Pierre сподели, че ще се завърне в клетката, но само срещу опонент, който може да издигне още повече наследството му. Една определена битка е привлякла вниманието нa GSP, който ще изчака да види какъв ще бъде развоя в нея и иска да се бие с победителя:

Определено имам интерес за битка с победителя от Khabib срещу McGregor. Това е битка от която мога само да спечеля. Ще спечеля много пари и в същото време ще издигне още повече моето наследство. 

Ще е страхотна битка, но не мисля, че от UFC ще ми позволят да се бия за титлата в лека категория, защото се бих в полусредна и в средна и после овакантих титлите. Мисля, че UFC ще се страхуват, защото ако спечела пак ще оставя титлата и ще настъпи хаос в категорията.

Ако трябва да залагам къщата си на някой - определено ще избера Khabib пред Conor. Khabib никога не е губил битка, а Conor е губил на земя където Khabib e много добър. 

Khabib е най-компетентен в боя на земя и доста често започва доста бавно битката и изпитва трудности при скъсяване на дистанцията. Когато скъси дистанцията обаче е много добър и според мен 60% на 40% Khabib да победи Conor.
0 споделяния
FB Сподели
Мнения в Facebook