Зареждане

Gegard Mousasi: Зърната на Rafael Lovato го издават, че се зоби

Gegard Mousasi: Зърната на Rafael Lovato го издават, че се зоби
Публикувано на: Септември 30, 2019 в 09:24 ч
Gegard Mousasi продължава да настоява, че неговия бивш опонент Rafael Lovato е бил на стероиди по време на битката им. Двамата се биха през юни в Лондон, където Lovato победи с решение и свали Mousasi от трона в средна категория. Gegard загуби титлата и серията си от 8 поредни победи, но миналия уикенд отново се завърна на победния път.

Той победи трудно с раздвоено решение Lyoto Machida в реванш между тях и си гарантира още един реванш с новия шампион в категорията. Mousasi сподели, че зърната на Lovato го издават в използването на забранени вещества, защото били прекалено набъбнали. 34-годишния ветеран е със статистика 46-7-2 в ММА и смята да се оттегли при нова загуба от Rafael във втората битка:


Това момче изглеждаше като кон. Това дори не са малко стероиди. Не знам какво да кажа, но изглежда той беше на много стероиди. На кантара изглеждаше двойно по-едър. Зърната му бяха твърди като на жена. Вижте, аз не се шегувам и не опитвам да ви забавлявам. 

Той можеше да кърми бебе с тези зърна. Както и да е, аз съм в добро настроение и най-вероятно не трябва да говоря. Ще го убия в следващата битка. Знам какво мога да правя и той буквално може да умре. На 100% ще го нокаутирам и го гарантирам. Обещавам, че ще се оттегля от ММА, ако не го победя. 

Не се шегувам и не опитвам да продавам битката. Следващата битка ще бъде специална, защото аз ще съм много специално момче. Всички знаят, че той беше на стероиди, но въпреки това ме наричат загубеняк. Може и да съм такъв. Успях да го нараня няколко пъти, но сам се прецаках и заради това виня само себе си. Стероидите определено му помогнаха в битката. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес