Зареждане

Gegard Mousasi оприличи Rory MacDonald на масов убиец

Gegard Mousasi оприличи Rory MacDonald на масов убиец
Публикувано на: Ноември 28, 2017 в 12:00 ч
 
 След 12-те си срещи в UFC Gegard Mousasi се отваря към нови възможности с преместването си в Bellator. За негов опонент вече спрягат претендента за титлата в полусредна категория Rory MacDonald.
 
Той наскоро разкри пред медиите, че би се изправил срещу Mousasi, ако и двамата спечелят титлите в категориите си. The Red King се очаква да се изправи срещу шампиона в полусредна категория Douglas Lima в Bellator 192 на 20-ти януари. Mousasi коментира:
 
“Нека си спечели срещата и тогава да го чуем, въпреки че не трябва да говори. Той е идиот. Изглежда като масов убиец и е хубаво да си държи устата затворена.”
 
Реакцията на Mousasi е породена от наскорошните коментари на MacDonald по адрес на дебюта му, който беше в Bellator 185 срещу Alexander Shlemenko. По време на срещата Shlemenko рани окото на своя опонент, а самият MacDonald остава несъгласен с решението на съдиите.
 
 
Коментарът не се хареса на Mousasi и той го посъветва да си запази мнението за себе си.
 
“Странно момче е. Оставете го да си говори, нека си печели и двубоите. И той си има своите лоши представяния, така че нека не ме мисли мен.”
 
“Канадец е, а уж бяха по-учтиви... изглежда странно. Нека си оправи лицето преди да говори.”
 
Преди конфликта с MacDonald обаче, Mousasi първо трябва да реши проблема с орбиталната си кост, която беше счупена от Shlemenko.
 
Настоящият шампион в средна категория Rafael Carvalho ще защитава титлата си срещу Alessio Sakara в Bellator 190, което ще се проведе на 9-ти декември.
 
Mousasi споделя, че ще следи срещата и ще чака да му дадат двубой, като не претендира кога трябва да се случи това.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес