Зареждане

GDR разказа за смъртните заплахи от фенове и за решението да се върне в UFC

GDR разказа за смъртните заплахи от фенове и за решението да се върне в UFC
Публикувано на: Ноември 9, 2018 в 09:47 ч
Бившата UFC шампионка в категория перо Germaine de Randamie получи сериозна критика от страна на феновете на спорта след като реши да се качи в по-горна категория вместо да защитава титлата си срещу Cris Cyborg. В последствие от UFC сами решиха да ѝ отнемат пояса.

В наскорошно интервю, което можете да видите по-долу, de Randamie сподели детайли около завръщането си в октагона след получаването на няколко смъртни заплахи от фенове.

"В спорта съм, защото го обичам. Ако исках да спра и не изпитвах такива чувства към него, нямаше да съм тук. Нищо обаче не може да ме спре да правя това, което обичам. Единствено искам да споделя любовта с хората, които се радват на същите неща."

"Ако ти кажат да се самоубиеш, или постоянно ти повтарят, че си никой - боли. Определено си боли."

"Не е само омраза. Много хора ми пращат съобщения от рода на 'Благодаря ти, че си себе си. За това, че вдъхновяваш. За силните ти думи. За това, че се изправяш отново и отново. Това ни вдъхновява.' Това също дава сила. Случва се и някое детенце да улицата да дойде при мен и да иска да се снимаме."

"И в следващия момент се появяват интернет бойците, които само пишат гадости по мой адрес, нищо, че не ме познават. Често имат мнения по въпроси, които дори не разбират. Но така стоят нещата. Някой ден искам да бъда майка и да накарам децата ми да се гордеят с мен. Искам да знаят, че не съм се предала, както и че те също никога не бива да се предават."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес