Зареждане

Гастелъм замести Пауло Коста и ще се бие с Джаред Каноние

Гастелъм замести Пауло Коста и ще се бие с Джаред Каноние
Публикувано на: Юни 6, 2021 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в средна категория Пауло Коста е аут от UFC on ESPN 26, което е планирано за 21-ви август. Той трябваше да се бие в главната битка срещу Джаред Каноние.

Поради неясни причини Коста отпада от събитието, а UFC намират нов съперник в лицето на Келвин Гастелъм, който също е бивш претендент за титлата. Така Каноние и Гастелъм са новата главна битка на UFC on ESPN 26 през август.

Гастелъм е с рекорд 16-7-1 в ММА и тази година вече направи 2 битки. Той победи Хайниш през февруари и спря серия от 3 поредни загуби. Два месеца по-късно Келвин загуби с решение от Робърт Уитакър и така печели само 1 от последните си 5 битки в UFC. Келвин приключва 10 от срещите си и не е губил с нокаут в кариерата си.

Каноние от своя страна е с рекорд 13-5 в ММА и в края на 2020 година загуби от Уитакър. Тази загуба спря серия от 3 поредни победи за Каноние и го раздели от шанс за титлата. Джаред приключва 11 от срещите си и само в 2 от своите битки пада с приключване. Откакто дебютира в средна категория Каноние има 3 победи и 1 загуба.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес