Зареждане

Фьодор Емеляненко: Всичко е в ръцете на Бог

Фьодор Емеляненко: Всичко е в ръцете на Бог
Публикувано на: Септември 30, 2022 в 00:00 ч
Годините минават, а Фьодор Емеляненко остава една от главните звезди на руския ММА.

Преди няколко дни "Последният император" навърши 46 години. Възрастта, меко казано, е напреднала за спортист, но Фьодор остава активен боец. И в допълнение, той успява да работи възможно най-усилено със своя Fedor Team.

В ексклузивно интервю за Okko Sport, Емеляненко реши да коментира трудната политическа ситуация и работата в ММА съюза на Русия. Фьодор сподели, че не се притеснява от това, което се случва по света. Всичко е в ръцете на Бог и нищо не се случва без Негово позволение.

"Лично аз нямам никакви притеснения от това, което се случва по света. Всичко е в ръцете на Бог, трябва да се доверите. Ние сме силно привързани към земното, затова всички са толкова развълнувани. 

Без Божията воля и косъм няма да падне от главата ни. По някаква причина забелязах, че колкото по-висока е топлината наоколо, сред роднини и приятели, толкова по-спокоен ставам. Усеща се присъствието на Бог. 

Имаме добър екип, който се изгради през годините, въпреки че се опитаха да го изчистят по време на моето отсъствие. Опитаха се да махнат нашите хора там, но гръбнакът остана. С моето идване те получиха мотивация. 

Тежка картина беше това, което е станало в Сюъза след моето отсъствие. За съжаление, другарят, който си тръгна, Радмир Габдулин, той направи всичко, за да накара спонсорите да си тръгнат. 

Тези спонсори, които съюзът имаше, обявиха напускането си. Но животът продължава, има хора, които не са безразлични към нашия спорт и помагат. Положението всъщност е тежко, но Съюзът живее.", сподели Фьодор.

Емеляненко има 1 оставаща битка от своя договор с Bellator. Очаква се тя да бъде в началото на 2023 година.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес