Зареждане

Фьодор Емеляненко: Случката с Яндиев и Харитонов е неприятна

Фьодор Емеляненко: Случката с Яндиев и Харитонов е неприятна
Публикувано на: Ноември 21, 2020 в 02:00 ч
Легендарният Фьодор Емеляненко не е доволен от това, което се случи преди няколко дни в Русия. Един бой разтърси ММА обществото и продължава да бъде главна тема в Русия. Боецът на UFC в средна категория Адам Яндиев преби Сергей Харитонов след спортно събитие, защото Харитонов твърдял, че Яндиев има да му дава пари.

Двамата се засякоха в Москва, където Адам поиска от Сергей да се извини, но това не се случи и той изневиделица атакува опитния ветеран. Харитонов беше с ръце в джобовете и не очакваше тази атака. Той свърши в болница със счупен нос и орбитална кост. Това определено бяха грозни сцени, а Емеляненко ги коментира така:

От момента, в който спортистът влезе в залата по бойни изкуства, още от първата тренировка, треньорът трябва да обясни, че човек не може да прилага знанията си извън ринга или клетката. Човек, който е професионален боец, не трябва да използва уменията си по този начин. 

Неприятно е да гледате това. За съжаление сега хората не печелят авторитет, уважение или популярност за добрите си дела, а с мръсотия, улични боеве или груби изказвания.

Съгласни ли сте с Фьодор ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес