Зареждане

Фьодор Емеляненко: Последната ми битка ще бъде в Москва

Фьодор Емеляненко: Последната ми битка ще бъде в Москва
Публикувано на: Август 3, 2020 в 06:00 ч
Легендарният боец Фьодор Емеляненко очаква да направи предпоследната си битка в края на годината в САЩ. 43-годишния руснак е към залеза на своята кариера и в следващите 1-2 години ще приключи с ММА след над 20 години в играта. Емеляненко е едно от най-големите имена в историята на смесените бойни изкуства и според мнозина е най-великият боец в тежка категория. Това трудно би могло да се оспори, ако анализираме неговата статистика в ММА и неговите успехи.

Фьодор записа 39 победи и 6 загуби в ММА. Той успя да приключи 30 от съперниците си и между 2000 и 2010 година навърза серия от 27 поредни победи при тежките, което трудно може да се повтори. Емелянеко се подвизава в Bellator и има още 2 битки от своя договор, след които смята да се оттегли. Ето какво сподели Фьодор за това, което очаква да се случи в бъдеще:


От Bellator все още чакат да позволят на феновете да влязат в залите. Моите приятели ще се бият скоро, но пред празни трибуни. Не знам кога ще се бия. Ще трябвa да изчакам, за да пуснат феновете. Нека видим какво ни е приготвил Бог. Сега за битка се готви Вадим Немков. Всички момчета са във форма. Аз също съм във форма. Аз също тренирам. Наскоро бях на почивка със семейството в Анапа. 

Въпрос на време е да проведа следващата си битка. Тя беше планирана за Америка. По план така трябва да бъде. Може би в края на годината. Организацията има планове. Ще видим. Имам две битки от моя договор с тях. Моята последна битка ще бъде в Москва, Русия. 

Емеляненко печели 3 от последните си 4 битки с нокаут. Той е с рекорд 3-2 в Bellator, като всички срещи приключват с нокаут в 1-вия рунд. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес