Зареждане

Франсис Нгану: Удрям по-здраво от Дионтей Уайлдър

Франсис Нгану: Удрям по-здраво от Дионтей Уайлдър
Публикувано на: Януари 21, 2022 в 03:00 ч
Франсис Нгану твърди, че удря по-здраво от бившия шампион в бокса Дионтей Уайлдър. Всички фенове да бокса знаят, че Уайлдър има страховита сила в ръцете и успя да спечели 41 oт 42-те си победи с нокаут.

"The Predator" влиза в клетката този уикенд и ще мери сили със Сирил Ган. Това ще бъде последна битка от договора на Нгану с UFC. В момента той е безспорен шампион и ще се опита да остане такъв.

В своя договор Нгану е задължен да направи още 1 битка, ако остане шампион в боя с Ган, въпреки че договора му изтича. Ако Нгану обаче загуби, тогава е свободен да преговаря с други организации и да подпише с тях.

Очаква ни интересен уикенд в Калифорния. Нгану не спира да мисли за срещи в бокса и в интервю за Майкъл Биспинг сподели:

Няма вражда между мен и Сирил Ган. Има хора, които си измислят разни неща и манипулации. Опитват се да продават битката. Да, интересувам се от бокса и това ще се случи. 

В последните две години с Тайсън Фюри не спираме да се предизвикваме. Не сме водили преговори, но разменяме закани в социалните мрежи. По всичко личи, че Фюри е готов за това. 

В момента работя по моя страйкинг и бокс, но няма как да разчиташ само на това в бой с Тайсън Фюри. Този човек има много опит и е шампион в бокса. 

За такава битка трябват правилните тренировки. Това не е шега. Аз удрям по-здраво от Дионтей Уайлдър. Може да се пробваме.

Ще успее ли Нгану да постигне успех в бокса ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес