Зареждане

Франсис Нгану тренира с Карлос Такам

Франсис Нгану тренира с Карлос Такам
Публикувано на: Май 31, 2020 в 14:24 ч
Франсис Нгану от малък мечтае да стане боксьор, но пътищата му се пресичат с ММА и това променя неговите планове. "The Predator" изгря в клетката и само за няколко години стигна до върха в най-голямата ММА организация. Към днешна дата Нгану е с рекорд 15-3 в ММА и всички негови победи са с приключване. Опасния нокаутьор впечатлява с брутална сила и тежки нокаути.

В началото на 2018 година той пропиля шанс за титлата, след като подцени Стипе Миочич и загуби с решение. Нгану се депресира и допусна втора поредна загуба в битка с Дерик Люис. За щастие той се съвзе и записа 4 поредни победи с брутални нокаути, които му гарантираха нов шанс за титлата. В момента тежка категория е в застои, защото от UFC планират реванш между Миочич и Даниел Кормие.

Така Нгану ще трябва да чака близо година за титлата и явно ще погледне към бокса. Наскоро Еди Хърн сподели, че гласи битка между Нгану и Дилиън Уайт в бокса. Не е ясно какво ще стане, но без съмнение камерунеца иска да се боксира. Той все по-често започва да тренира с боксьори и в последната си тренировка е подобрявал формата си с Карлос Такам.




А ето го Нгану и с друг боксьор - Райън Гарсия:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес